Balamale, Accesorii, Automatizari, Porti - FaureRom


Login clienti:
Email
Parola
Balamale, Accesorii, Automatizari, Porti - FaureRom
BALAMALE
ACCESORII PENTRU PORTI
ACCESORII PENTRU USI CULISANTE DE INTERIOR
ACCESORII PENTRU USI CULISANTE INDUSTRIALE
AUTOMATIZARI PORTI
AMORTIZOARE
Despre Noi - FaureRom Produse - FaureRom Noutati - FaureRom Comenzi Online - FaureRom Contact - FaureRom
Despre noi

Din anul 2000, compania noastra ofera o gama variata de accesorii pentru porti, usi de interior, usi industriale si obloane. Datorita calitatii garantate a produselor oferite de noi, am reusit sa ne formam o retea stabila de clienti - utilizatori directi si distribuitori din toate zonele Romaniei, precum si cunoscute retele de hypermarketuri.

Fabricarea produselor pe care le oferim are loc in atelierele noastre din Franta, iar profesionalismul si atentia la detalii in procesul de productie asigura o calitate ireprosabila. Avem posibilitatea de a fabrica la cerere produse speciale in functie de dorintele clientului. Ne respectam consumatorii si le oferim accesorii realizate din componente atent alese incluse in procesul de fabricare.

 Va invitam la sediul nostru cu o suprafata de 650 mp situat in Corbeanca. Odata intrati pe "poarta" Faure Rom, echipa noastra de profesionisti va va oferi suport si consultanta tehnica in vederea alegerii solutiei optime in functie de necesitatile si bugetul dumneavoastra. Ne bazam pe cunostinte tehnice solide si raspundem promt la orice intrebare cu privire la sistem, montaj si proiectare, oferind sfaturi asupra posibilitatilor de armonizare a produselor noastre cu nevoile fiecarui client.

 

Cauta dupa:
Harta Siteului

Articulatiile reglabile


Articulatiile

Balama NF


Balama

Pivot 840 cu bila, aplicat pe stalp si pe sol, pentru profil 40X40


Pivot

Nice RobusKit 600 kg


Nice

Zavor mare de poarta cu prindere lacat zincat 18


Zavor

Resorturi


Resorturi